mr2 spider 1.8 1zz-fed turbo
-
witam magikow jak w temacie jak najlepiej wedlog masterow tego forum wykorzystac mozliwosci digital ecu tuner3 wiem ze jest kilka sposobow na oszukanie komputera ale co bylo by najwydajniejsze i odpowiednie do jazdy codzienneji torowej czyli 2 mapy przelaczane ogolnie silnik jest standardowy chyba, juz wczesniej ktos zakladal ten modol ale nie wiem dlaczego wyjeto turbo i reszte i auto zostala sprzedane no podobno mial 260 km 330 nm na 8-9 psi gt2871 silnik chodzi ok nic zlego sie nie dzieje i teraz mam wszystkie graty bo kupilem auto od goscia co sobie w garazu przy domu chcial to sam zamontowac z powrotem ale po kilku wieczorach przy lekturze stwierdzil ze nie da rady wszystko jest 100% nowe i dobre wiec dlaczego nie z gory dziekuje za podpowiedzi jestem wyksztalconym elekyronikiem zakladelem kilka produktow firmy ecu master ale to byly sterowniki standalone co w tym przypadku jest tuner 3 jest to dla mnie pierwszyzna i gdyby nie to ze juz go mam wogole bym nie montowal bo jak dla mnie to jest jakies dziwne oszukanstwo taka podlozona swinia pozdrawiam